Activiteiten-Nieuws

In verband met het corona virus zijn alle wedstrijden afgelast tot 1 april 2020. Waarschijnlijk is door de Brinkhof de biljartzaal ook gesloten en kunt u ook niet individueel trainen!!

De beste wensen voor 2020

 

Weer bijna een jaar voorbij, het bestuur van Ons Genoegen 2012 wenst alle leden en bekenden een gezond en gelukkig 2020!!

25 november 2019:

Wederom kunnen we een nieuw lid verwelkomen, n.l. Pieter Ketting uit Lieveren.

17 november 2019:

Per 1 november verwelkomen we weer een nieuw lid, n.l. Arend Mulder uit Westervelde. Helaas moesten we de afgelopen periode afscheid nemen van Lucien Seyssens wegens ziekte en ons erelid Andries Tiesinga wegens zijn overlijden. We wensen de familie van Lucien en de nabestaanden van Andries veel sterkte.

1 november 2019 verslag van Frans van Doorn:

Leuk zo’n combi toernooi!

Een aangename verrassing en een leuk cadeau van het bestuur van onze gezellige biljartclub. Meer dan dertig leden maakten er met veel plezier gebruik van. De hele dag genieten van koffie en lekkernijen en vooral veel lachen als een bandstoot of een driebander weer eens totaal anders uitpakte dan bedoeling was. En dan die bel na iedere geslaagde driebander en de gretigheid waarmee Klaas Bakker aan het schellekoord trok. Zou hij in zijn jonge jaren zo’n ondeugend belletjetrekker zijn geweest of was het misschien Jan Muggen die na het belletje trekken meteen heel hard weg liep? Ja zo ontdek je nog eens wat.

Zeker is dat je biljarten en gezellig rumoer goed kunt combineren. En ook zeker is dat degene die het verdiende, die alles tot in de puntjes had voorbereid, ingedeeld en keurig op papier had gezet de eerste prijs in de A-groep veroverde. Korrie Keun dus die ook nog eens de prijs voor de meest gemaakte driebanders in ontvangst mocht nemen, bravo! De altijd met overleg spelende Jan de Graaf veroverde na een wat stroeve start, de tweede plaats en Geert ter Veld worstelde zich met een brede glimlach naar de derde plek.In de B groep was er geregeld overleg tussen spelers, arbiter en schrijver over het juiste vervolg van de partij en hoeveel banden de stootbal eigenlijk had geraakt voordat hij tot rust kwam bij de derde bal. Dit alles werd met veel gelach en schouderklopjes in goede banen geleid en aan het eind van de middag kon Ger Ruiven de prijs als verdiende winnaar in ontvangst nemen en op zijn palmares bijschrijven. Na een shoot-out tussen drie deelnemers die in de B-poule op de tweede plaats waren geëindigd kwam Stephan Schőlvinck als glorieus winnaar te voorschijn en liet Harm Kuipers en Johan Meijer op een gedeelde derde plaats achter zich.Dit geslaagde toernooi werd in stijl afgesloten met een verloting van maar liefst 10 prijzen.Ik vermoed dat iedereen die aan dit toernooi heeft meegedaan er een leuke herinnering aan heeft over gehouden. Wat mij betreft is zo’n combi toernooi zeker voor herhaling vatbaar!

15 oktober 2019

De inschrijving voor het combi toernooi is gesloten.

10 oktober 2019

Op woensdag 30 oktober wordt een onderling combi- biljarttoernooi gehouden. Voor verdere overzichten zie deze bladzijde of zie de berichten op het publicatiebord.

27 augustus 2019

Lucien Seyssens doet deze competitie niet mee en is vervangen door Piërre Dudink.

Tot haar spijt kan Elly Haaier i.v.m. Het ongeluk van Roel de eerste tijd niet biljarten. 

DE ONDERLINGE COMPETITIE 2019-2020 START OP DINSDAG 27 AUGUSTUS!!!

 

LEDENVERGADERING VRIJDAGMORGEN 26 APRIL IN DE BILJARTZAAL VAN DE BRINKHOF OM 9.30 UUR!!

5 maart 2019

Wegens ziekte heeft Hans van der Heijden zich afgemeld voor de derde ronde. Sietze, Theo, Frits, Piet, Jan en Hans een spoedig herstel gewenst.

26 februari 2019

Het nieuwe email adres van Ruud Kiewiet is nieuwsvk@ziggo.nl

5 februari 2019

Volgende week begint de derde ronde, hiervoor hebben 5 spelers afgezegd i.v.m. operaties of anderszins gezondheidsproblemen. In de C klasse zijn dit Sietze Keun, Theo Kuik en Frits weites, in de B klasse is het Piet de Leeuw en Jan Stroetinga.

15 januari 2019

Ons erelid Klaas Wim Koster moet nadat hij net naar het westen is verhuist, alweer verhuizen. Omdat zijn vrouw Elly een hersenbloeding heeft gehad en daardoor grotendeels verlamd is gaan ze eerdaags verhuizen naar een verpleeghuis.

1 januari 2019

Voor alle leden een voorspoedig en gezond 2019 gewenst met veel succes in het komende biljartseizoen!!