Welkom

de huidige biljartzaal

Biljartvereniging “Ons Genoegen 2012” bestaat ongeveer 30 jaar en is in 2012 als officiële vereniging geregistreerd. We spelen voornamelijk vrijspel. (libre voor de kenners). Gezelligheid en sportiviteit komen bij onze club op de eerste plaats. Beginners of gevorderden, iedereen is welkom.

De biljartzaal is gevestigd in multifunctioneel centrum “de Brinkhof, Brink 1, 9331AA te Norg”.

Onze vereniging beschikt over 3 biljarts 230×115. Er kan vrijwel elke dag gebiljart worden als de Brinkhof is geopend. De onderlinge competitie wordt wekelijks gespeeld op dinsdag in de periode augustus tot mei. De vereniging is niet aangesloten bij de KNBB, alhoewel dit individueel wel mogelijk is. Buiten de onderlinge competitie worden er meerdere activiteiten ontplooid, zoals biljartles, biljartdemonstraties en teamwedstrijden tegen andere clubs. Het staat ieder lid vrij hier wel of niet aan mee te doen.

hartelijk welkom

hartelijk welkom

Lid worden: Wilt u informatie over onze vereniging of lid worden neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze bestuursleden. Of nog gemakkelijker kom in onze biljartzaal op een dinsdag kijken tussen 9.00 en 16.00 uur. U kunt dan gelijk de sfeer proeven en eventueel na afloop een balletje stoten.