Activiteiten-Nieuws

LEDENVERGADERING VRIJDAGMORGEN 26 APRIL IN DE BILJARTZAAL VAN DE BRINKHOF OM 9.30 UUR!!

5 maart 2019

Wegens ziekte heeft Hans van der Heijden zich afgemeld voor de derde ronde. Sietze, Theo, Frits, Piet, Jan en Hans een spoedig herstel gewenst.

26 februari 2019

Het nieuwe email adres van Ruud Kiewiet is nieuwsvk@ziggo.nl

5 februari 2019

Volgende week begint de derde ronde, hiervoor hebben 5 spelers afgezegd i.v.m. operaties of anderszins gezondheidsproblemen. In de C klasse zijn dit Sietze Keun, Theo Kuik en Frits weites, in de B klasse is het Piet de Leeuw en Jan Stroetinga.

15 januari 2019

Ons erelid Klaas Wim Koster moet nadat hij net naar het westen is verhuist, alweer verhuizen. Omdat zijn vrouw Elly een hersenbloeding heeft gehad en daardoor grotendeels verlamd is gaan ze eerdaags verhuizen naar een verpleeghuis.

1 januari 2019

Voor alle leden een voorspoedig en gezond 2019 gewenst met veel succes in het komende biljartseizoen!!

Wederom kunnen we een nieuw lid verwelkomen, nl. de heer Reinald Arends uit Norg en zijn zwager de heer Kemker.

11 december 2018

Wederom kunnen we een nieuw lid verwelkomen, nl. de heer Pierre Dudink uit Haulerwijk.

Voor het kersttoernooi heeft Roelie Ottens afgezegd, hiervoor in de plaats komt Reinald Arends.

4 december 2018

Op 8 en 9 maart 2019 zal bij cafe Zwaneveld 24 uur biljart worden gespeeld t.b.v. de ziekte Huntington. Als je mee wilt doen, neem dan contact met Zwaneveld op.

1 november 2018

Het traditionele kersttoernooi zal worden gehouden op donderdag 27 en vrijdag 28 december. Opgave graag bij Lammert Adams en Sikko Kremer.

28 augustus 2018

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan!!

10 juli 2018:

De biljartzaal is 23 juli en 3 augustus gesloten respectievelijk in verband met het vervangen van de lakens en het feestweektoernooi.

23 april 2018:

Afgelopen zaterdagavond had ons A-team een uitstekend door René Verburg verzorgt diner bij Restaurant Jachtlust in Steenbergen. Hieronder enkele sfeer impressies.

Alles op!!!

Graag willen we jullie wijzen op een brief die we kregen van De Noordseveld Cöoperatie aangaande overstappen naar deze groene energie leverancier. Deze Cöoperatie steunt diverse energie besparende maatregelen in onze gemeente. Maar als je je opgeeft als lid van onze biljartvereniging ontvangen wij jaarlijks een sponsoring van € 40.00. ( zie bijgaande brief )

Energie Coöperatie NoordseVeld is in 2011 opgericht om Noordenveld duurzamer te maken

Naast diverse initiatieven rond advies, besparing en zonnesystemen heeft jullie coöperatie een verenigingsactie, die inhoudt dat voor elk lid van een vereniging dat klant wordt van ons energiebedrijf, elk jaar € 40,- wordt overgemaakt naar die vereniging.

Ons Energie-bedrijf was, in naam, tot 2018 Noordelijk Lokaal Duurzaam maar heeft nu de naam : “EnergieVanOns”, in ons geval NoordseVeldVanOns, een energiebedrijf dat, niet-commercieel, in de noordelijke provincies zo groen en duurzaam mogelijk is..

Hiermee steunen we lokale duurzaamheid, ook als versterking van het verenigingsleven. Elke cent die we als wederverkoper terugkrijgen wordt weer besteed aan duurzame projecten in de gemeente. Zo hebben we o.a. de kantine van GOMOS, het Dorpshuis Nyroon, het Zwembad Peize, Wijkcentrum De Dobbe, het RAShuys en Muziekcentrum al gesteund met een schenking van zonnepanelen.

Naast onze ambitie om zoveel mogelijk mensen klant te laten worden VanOns energiebedrijf, kunnen onze leden en klanten ook bij ons terecht voor advies en/of een warmtescan van de woning. Men krijgt dan een uitgebreid rapport over het eventuele warmteverlies door slechte of ontbrekende isolatie en daarnaast ook informatie en advies hoe een en ander verholpen kan worden. Naast zo’n besparingsadvies kan ook aangevraagd worden hoe de energie-rekening tot stand komt en hoe daarop te handelen. NoordseVeld heeft al ruim 100 scans uitgevoerd en de Gemeente heeft er bij onze coöperatie weer 100 aangevraagd voor de komende maanden..

De bewoners van Noordenveld hebben de mogelijkheid via onze coöperatie klant te worden van ons energiebedrijf Noordelijk Lokaal Duurzaam // VanOns om daarvan écht groene stroom uit de regio en door bos-gecompenseerd gas af te nemen. Dit energiebedrijf is in 2014 opgericht door alle energiecoöperaties in Groningen, Friesland en Drenthe om onze regio duurzamer te maken. Het energiebedrijf is een coöperatie zonder winstoogmerk en de inkomsten komen na aftrek van de lasten, terug naar de lokale coöperaties.

Van de verenigingen die willen deelnemen aan deze actie verwachten wij alleen dat de leden attent worden gemaakt op onze coöperatie door vermelding op de vergaderingen en in het clubblad, eventueel door het uitdelen van een flyer en door aanmelding bij ons energie-bedrijf.

De vereniging of het bestuur daarvan mag ons met alle plezier uitnodigen één en ander toe te lichten.

Een duurzaam 2018 toegewenst van uw coöperatie, Richard Ton vz ECNoordseveld

Secretariaat: Energie Coöperatie NoordseVeld

Steeg 5   9333 PH Langelo

info@noordseveld.nl

06 28225497 tnv Susanne Ton

www.noordseveld.nl

KvK 53344995

IBAN NL88 RABO 0163 8905 44

Spaar het milieu:   druk deze pagina niet onnodig af.

02 april:

Het is de bedoeling dat er 11 en 12 april een airco wordt geïnstalleerd. Waarschijnlijk kan er dan niet altijd gebiljart worden.

27 maart:

Ledenvergadering 2018 op 22 mei om 10 uur in de biljartzaal.

1 december 2017:

Per 1 december verwelkomen we ook Herman Schulting, Oosterduinen F8 te Norg.

24 oktober 2017:

Wederom kunnen we een nieuw lid verwelkomen, het is Bernard Rademaker, Assumburg 37, Roden. tel. 0651938483. Hij zal vooreerst in de tweede ronde worden ingedeeld in de B- klasse, met te maken 34 caramboles.

21 oktober 2017:

Luut Warners zorgde even voor grote schrik toen hij tijdens de wedstrijd tegen Beilen onwel werd. Na reanimatie door Jan Darwinkel en een paar dagen in het ziekenhuis is hij nu ( 24-10-2017) weer thuis. Luut, beterschap van al onze leden en snel weer in de biljartzaal.

3 oktober 2017:

Berend Mulder draait al weer mee in de competitie en met Wichert gaat het ook steeds beter, hij is van plan de volgende ronde weer mee te doen. Hans Hingstman heeft zijn lidmaatschap opgezegd en Klaas Wim moet zich een aantal weken rustig houden in verband met hart ritme storing.

29 augustus 2017:

Wichert Drenth en Berend Mulder kunnen nog niet meedoen met de competitie i.v.m. ziekte. Wichert is na een ziekenhuis opname weer thuis en Berend wacht op uitslag van de onderzoeken. Beide heren beterschap gewenst van alle leden.

14 juli 2017:

Vrijdag 4 augustus is de biljartzaal gesloten i.v.m. een biljarttoernooi in het kader van de feestweek!!

11 juli 2017:

Om aan onze nieuwe biljartzaal toch een officieel tintje te geven hebben we Freddy Davids bereidt gevonden om op 25 juli vanaf 13.30 uur een demonstratie te geven. Freddy Davids is de voormalige eigenaar van biljart school Davids uit Assen en behoort tot de Nederlandse biljarttop!!

10 juli 2017:

Vorige week dinsdag werd Henk Meppelink zomaar onwel. Hij bleek een hart aanval te hebben gehad. Inmiddels is hij in Enschede geopereerd en weer thuis. Alles is goed gelukt maar Henk is nog wat zwak en daarom vraagt hij komende week nog even met rust gelaten te worden.

Henk Meppelink

26 juni 2017:

DE BILJARTZAAL IS VAN 3 JULI TOT 10 JULI GESLOTEN I.V.M. DE VERHUIZING NAAR DE NIEUWE ZAAL!!

Het had wat voeten in de aarde maar ter gelegenheid van ons kampioenschap S.B.D. seizoen 2016/2017 zijn we met ons A-team samen met de dames gaan eten bij Karsten. Eerst zijn we nog even door Ben ( Gretha ) vereeuwigd voor de Brinkhof. Helaas ontbrak Jan E